I seem to have broken the game...

3 replies [Last post]
Dragonriders Fury's picture
Dragonriders Fury
Offline
Chief
Joined: 08/25/2018

Everything was working fine. I have been really playing SoD for a couple of weeks now, although for quite a while I had been trying to get an old version (1.20, I think it was...) to work, and having no success (which doesn't surprise me at all).  But, after having played the most recent version for a while, acquiring my own dragon, solving quests, that sort of thing,  I decided to see if/how the old version would work.  Which it did, surprisingly, other than completely messing up my Viking's outfit.  But, now, the game won't load.  It gets stuck on the loading screen between the initial 'Login' screen, and the Viking selection screen, in both versions.  I know it isn't crashing, because the window still responds, the music still plays, and the loading icon (the two spinning cogs beside the progress bar [which is full]) is still animated.  I tried deleting the Unity cache, and forcing the game to redownload everything, but that didn't help.  So, can someone help me, please? Thanks in advance. :)

__________________

Proverbs 25:11

A word fitly spoken is like apples of gold in pictures of silver.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Proverbs 15:1

A soft answer turneth away wrath: but grievous words stir up anger.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

~!{0}!~

 

What is a friend?A single soul...Dwelling in two bodies.

Amesome Secret Odin 2019 GIFt set from the amazing Inhonoredglory!  Thanks a lot!       

 

Now, what else to put here?  How about nothing. For now... :D

Janovia's picture
Janovia
Offline
Drott
Joined: 09/15/2018
~

This sadly happened to me back in October, after the fire terror release update (my game crashed and my game would'nt load between the Login screen and the viking list page). I un-installed and re-installed countless times in hopes it would work, but it didn't. I'm sad to say it isn't the game that's installed into your device, its the account itself. I know this because I even had some of my friends in SoD try my account on their devices, and they had the same problem. I could log in on another account I had though, in which I had to spend a few week's to almost a month waiting and hoping it would finally load. It did eventually, after another update came out. I was finally able to get back onto my main. If this is the case with your account as well, I hope you get it back soon c: 

__________________

~o~o~o~o~o~o~o~o~o~

Janovia 

Since 02/11/18 (Feb. 11th, 2018)

Proud leader of Permanent Damage!

Trophy count 24k+

Over 100+ dragons

Female, age 17

Friend code: FK4PE6

"I'm not crazy. My reality is just different from yours." 

- Cheshire Cat

~o~o~o~o~o~o~o~o~o~o~

~o~o~o~o~o~o~o~o~o~o~

Credit: 

Dragon banner done by EmeraldGemHuntress (EmeraldHuntress65)

Clan gif banner done by me

Dragonriders Fury's picture
Dragonriders Fury
Offline
Chief
Joined: 08/25/2018
Aww, that's too bad. I'm

Aww, that's too bad. I'm sorry to hear you had problems, too. Yeah, I kinda knew it was a server-side problem, not a client-side one.  I just wish I knew exactly what the problem is.  Thanks for the good wishes, though. c:

Dragonriders Fury's picture
Dragonriders Fury
Offline
Chief
Joined: 08/25/2018
Still waiting for help...

Am I allowed to bump my own thread?  Hopefully no one will mind, as long as I add some useful information...  Anyway, here's some that was missing from my original post:

Account name: DragonridersFury
Viking name: Dragonriders Fury
OS: Windows 7 Professional, 64-bit
Additional notes: I have not tried to run SoD on any other platform, such as Steam or Mobile, as Windows is the only one I have access to.  I am 99.99% sure that the problem is Server-side, not Client-side. I have tried reinstalling, to no avail.  I have heard absolutely nothing, either from the admins, or JS Support.

 

I really hope that the admins work to fix this problem soon.  I have my theories as to what it is.  To quote myself:

"I'd guess that the file on the server that stores what my Viking's outfit is supposed to be somehow got corrupted, possibly because of a change in format between versions 1.20 and... whatever the version number was before the Hidden World update.

Edit: Okay, I guess tables don't work very well. :P  So, I'll just use a blockquote.